Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
interreg

Παράτασης υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη ΣΟΧ-2/2020 πρόσληψης προσωπικού για την υλοποίηση των προγραμμάτων Άθλησης για Όλους της Γ.Γ. Αθλητισμού για την περίοδο 2020-2021.

Η Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του Δήμου Λαγκαδά, ανακοινώνει την παράταση υποβολής των αιτήσεων για όλους τους ενδιαφερόμενους λόγω των νέων μέτρων περιορισμού του COVID–19 για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, τα οποία απαγορεύουν την οργανωμένη άθληση, συνεπώς και την λειτουργία των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΠαγΟ), έως την ημερομηνία άρσης των περιορισμών που ισχύουν. Οι ενδιαφερόμενοι ΠΦΑ μπορούν να συνεχίσουν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, όπως προβλέπεται, και θα γίνονται δεκτές κανονικά για τη συμμετοχή τους στην προκήρυξη. Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή ερωτημάτων μπορείτε να απευθύνεστε τηλεφωνικά στο 2394020842 και ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΜΠΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Download this file (201103. ανακοίνωση για παράταση υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη ΠΦΑ ΠΑγΟ 20-21.pdf)201103. ανακοίνωση για παράταση υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη ΠΦΑ ΠΑγΟ 20-21.pdf  

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Facebook Image