Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

      Ανακοινώνουμε ότι όσες μητέρες ενδιαφέρονται να αιτηθούν την εγγραφή του παιδιού τους μέσω Δήμου με καταβολή τροφείων για το σχολικό έτος 2020 – 2021 μπορούν να απευθύνονται στην Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του Δήμου Λαγκαδά έως την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020. Σας γνωστοποιούμε ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν είναι δεσμευτική και ότι δεχόμαστε αιτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς αναμένουμε την Πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για τη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (Πρόγραμμα ΕΣΠΑ).

   Επομένως, οι μητέρες μπορούν να είναι σε αναμονή της Πρόσκλησης της Ε.Ε.Τ.Α.Α., για να δουν τι προβλέπεται σχετικά με το καθεστώς εργασίας και τα οικονομικά κριτήρια, να υποβάλλουν την αίτηση τους μέσω ΕΣΠΑ και σε περίπτωση απόρριψής τους θα έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν την εγγραφή του παιδιού τους μέσω Δήμου και μετά το πέρας της 29ης Μαΐου, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

     Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι η Πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. αφορά όχι μόνο στους Παιδικούς Σταθμούς, αλλά και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου μας με δραστηριότητες όπως εργαστήρια χειροτεχνίας, κοσμήματος, πηλού, γυμναστική, παραδοσιακοί χοροί, μουσική, ενασχόληση με Η/Υ, παιδαγωγικό παιχνίδι, ενασχόληση με επιτραπέζια παιχνίδια και βιβλίο.

     Στα πλαίσια λήψης μέτρων πρόσληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας κατά του COVID – 19 σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. 23940 20323 (εσωτ. 12)  κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 09:00 – 12:00 για πληροφορίες ή για την προσέλευσή σας κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

     Ακόμα, μπορείτε να αποστείλετε την αίτηση σας μέσω Δήμου με καταβολή τροφείων για τους Παιδικούς Σταθμούς μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά:

α) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

β) Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ενσήμων των γονέων, προκειμένου για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

γ) Βεβαίωση γιατρού ότι το παιδί έχει κάνει όλα τα απαιτούμενα για την ηλικία του εμβόλια και ότι βεβαιώνει την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού.

δ) Φωτοτυπία του βιβλιαρίου εμβολίων παιδιού.

ε) Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος τρέχοντος έτους.

στ) Κάθε άλλο δικαιολογητικό που το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί απαραίτητο.

ζ) Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων στους Παιδικούς Σταθμούς, εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.

Επίσης, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι είναι απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης παιδιάτρου, όπου βεβαιώνει την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού και ότι έχει κάνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια για την ηλικία του, καθώς και φωτοτυπία του βιβλιαρίου εμβολίων του παιδιού, τόσο για τις εγγραφές μέσω Δήμου σε Παιδικούς Σταθμούς, όσο και για τις εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για Παιδικούς Σταθμούς και Κ.Δ.Α.Π..

   Με εκτίμηση,                                                        

    ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του Δήμου Λαγκαδά

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΙΚΑΣ

Download this file (AITHSH.pdf)AITHSH.pdf    

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Facebook Image